Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Ίσως ταυτοποιηθεί και άλλο πρόσωπο δηλώνει ο δικηγόρος της

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Ίσως ταυτοποιηθεί και άλλο πρόσωπο δηλώνει ο δικηγόρος της

Η νέα κατάθεσης της Γεωργίας Μπίκα στις αρχές θα γίνει την Παρασκευή με την παρουσία ψυχολόγου - Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

georgia_bika
Την Παρασκευή πρόκειται να δώσει νέα κατάθεση η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε το βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι η κατάθεση θα γίνει με την παρουσία ψυχολόγου έτσι ώστε να εκτιμηθούν και να αξιολογηθούν όσα θα πει.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστική εξέταση η οποία έγινε τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς. Εκεί φάνηκαν εκχυμώσεις στους μηρούς της κοπέλας. «Υπάρχουν σημάδια από βία, γιατί όπως ισχυρίστηκε, αφού δεν αντιλαμβανόταν τι γινόταν, δεν είχε τη δυνατότητα να προβάλει αντίσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Αναφορικά με την τοξικολογική εξέταση ο κ. Ζιώγας ανέφερε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα. Παράλληλα επεσήμανε ότι η κατηγορία είναι βιασμός. Ωστόσο ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν από την τοξικολογική εξέραση ίσως να αλλάξει.

Επιπλέον επανέλαβε ότι η κοπέλα έχει αναφερθεί σε τρία πρόσωπα στην καταγγελία της, ότι δεν έχει μιλήσει μιλήσει επώνυμα και πως έχει αναγνωρίσει το ένα εξ΄ αυτών.  «Με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο μυαλό της ίσως ταυτοποιηθεί και άλλο πρόσωπο», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Σχετικά με τα περί κυκλώματος μαστροπείας υπογράμμισε ότι με τις καταγγελίες που έγιναν δόθηκε η δυνατότητα σε άλλες παθούσες να μιλήσουν τόσο για πρόσφατα όσο και παλαιότερα περιστατικά. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθούν οι αρχές για να ερευνήσουν εάν υπάρχει ή όχι κάποιο κύκλωμα.  

Λίγο νωρίτερα ο κ. Ζιώγας μίλησε και στο Mega. Όπως είπε ο ίδιος έχει δεχτεί δύο τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο. «Κάνουμε έκκληση αν έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν και να καταγγείλουν. Οι προσπάθειές μου συνεχίζονται ώστε οι κυρίες αυτές να έρθουν στις Αρχές και να εμπιστευτούν τις Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch9qxh1imaht-sf)

«Δεσμεύτηκα ότι θα προσκομίσω τις τηλεφωνικές κλήσεις που έχει το κινητό της καθώς και το περιχεόμενο των μηνυμάτων που την καλούν να επιστρέψει στο πάρτι», σημείωσε ο συνήγορος. Σχετικά με τις φήμες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο κ. Ζιώγας επισημαίνει πως «δεν φαίνεται στη δικογραφία χρήση ναρκωτικών, δεν υπάρχει κάποιο εύρημα προς την κατεύθυνση αυτήν».



Ειδήσεις σήμερα:

«Η Ελλάδα στον τουρισμό φέτος θα ξεπεράσει και τα επίπεδα του 2019», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της TUI

Κορωνοϊός: Στα 20.107 τα νέα κρούσματα, 683 οι διασωληνωμένοι, 88 θάνατοι

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης