Αχαΐα: Πάνω από 1,5 μέτρο το ύψος του νερού στην Καλόγρια, απεγκλωβίζουν οικογένειες με... βάρκες! (βίντεο και φωτογραφίες)

Αχαΐα: Πάνω από 1,5 μέτρο το ύψος του νερού στην Καλόγρια, απεγκλωβίζουν οικογένειες με... βάρκες! (βίντεο και φωτογραφίες)

Οι πλημμυροπαθείς θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο της Κάτω Αχαΐας - Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί σε σπίτια και ξενοδοχεία της περιοχής

αχαιααα
Επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή του Αράξου κοντά στην Καλόγρια για τον απεγκλωβισμό μιας οικογένειας με δυο ανήλικα παιδιά μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή.

Η ΕΜΑΚ προσήλθε στο σημείο με ερπυστριοφόρο όχημα αφού σε ορισμένα σημεία το ύψος του νερού έφτανε και πάνω από 1,5-2 μέτρα!

Αχαΐα: Πλημμύρισε η Καλόγρια


Σπίτια έχουν γεμίσει νερό, ενώ ξενοδοχεία τις περιοχής έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, όπως μεταδίδει το thebest.gr. Οι κάτοικοι για να φτάσουν στα σπίτια τους χρησιμοποιούν βάρκες με το νερό να έχει καλύψει τα πάντα.

Κλείσιμο
αχαια1
αχαια2


Την ίδια ώρα, περίπου 50 άτομα που τα σπίτια τους πλημμύρισαν θα φιλοξενήσει ο δήμος Δυτικής Αχαΐας στο παλιό κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας τουλάχιστον για απόψε το βράδυ, ενώ αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

αχαια3
αχαια5


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έχουν ήδη μεταφερθεί εκεί ράντζα, καρέκλες και σόμπες, ενώ αύριο θα προσφερθεί και φαγητό.

αχαια9


Ειδήσεις σήμερα:

Φθηνές μεταβιβάσεις ακινήτων για ακόμη 50 ημέρες – Άμεσα η τροπολογία στην Βουλή

H NΔ ποντάρει στη δυναμική που θα φέρει στο ΚΙΝΑΛ η εκλογή νέου αρχηγού

Φόβοι για πάνω από 100 νεκρούς από τους ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ - Εικόνες ολέθρου στο Κεντάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης