Θεσσαλονίκη: «Σφραγίστηκε» επικίνδυνο σκέπαστρο σε δημοτικό σχολείο (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: «Σφραγίστηκε» επικίνδυνο σκέπαστρο σε δημοτικό σχολείο (βίντεο)

Αποκλείστηκε το σημείο προκειμένου να μην τραυματιστεί κάποιο παιδί - Είναι έτοιμο να καταρρεύσει

ue
Ένα σκέπαστρο σε προαύλιο Δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει, σφράγισαν σήμερα το πρωί οι τεχνικές υπηρεσίες, προκειμένου να μη προκληθεί ατύχημα και τραυματισμός των παιδιών.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr από το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, το ξύλινο σκέπαστρο έχει αποκλειστεί περιμετρικά με κόκκινες ταινίες, προκειμένου να μην πλησιάζουν τα παιδιά. Νωρίτερα σήμερα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 12.00 στα υπόστεγα του αύλειου χώρου από τον διευθυντή και υποδιευθυντή του σχολείου, διαπιστώθηκε ιδιαίτερη αστάθεια και επικινδυνότητα ενός από αυτά, το οποίο και τελικά «σφραγίστηκε».

Θεσσαλονίκη: "Σφραγιστηκε" επικίνδυνο σκεπαστρο σε δημοτικό σχολείο


Κλείσιμο
Μάλιστα, οι γονείς ενημερώθηκαν με email το οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνει η άμεση επισκευή στο συγκεκριμένο σκέπαστρο και η δέουσα συντήρηση στα υπόλοιπα. «Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους/τις μαθητές/μαθήτριες για τις επόμενες μέρες και μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των φθορών να αποφεύγουν το παιχνίδι κάτω και γύρω από τα ξύλινα σκέπαστρα, ιδιαίτερα μάλιστα να αποφεύγουν αυτό το οποίο κρίθηκε επικίνδυνο και έχει αποκλειστεί με κόκκινη ταινία. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία», καταλήγει η ενημέρωση που στάλθηκε ηλεκτρονικά.

ευοσμος-σκεπαστρο
ευοσμος-σκεπαστρο2


Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, ανέφερε στο GRTimes.gr, ότι ο δήμος έδρασε άμεσα από τη στιγμή που ενημερώθηκε και έχει δρομολογηθεί για να γίνει όσον το δυνατόν συντομότερα η επίλυση του προβλήματος, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών.

Ειδήσεις σήμερα

Η κορύφωση του τέταρτου κύματος φέρνει νέα μέτρα - Αποκλείει νέο lockdown η κυβέρνηση

Χαλάει ο καιρός - Ομίχλες και βροχές από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Ποιες συναλλαγές μπορεί να θεωρηθούν ως ύποπτες για «ξέπλυμα χρήματος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης