Λαθρέμπορος καπνικών ειδών συνελήφθη στο Λουτράκι

Λαθρέμπορος καπνικών ειδών συνελήφθη στο Λουτράκι

Όλα τα καπνικά είδη κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο

Loutraki-kapnika-eidi
«Ντου» στο σπίτι ενός 67χρονου Έλληνα στο Λουτράκι έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετά από πληροφορίες ότι διέθετε προς πώληση λαθραία καπνικά προϊόντα μκαι του φόρεσαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν 496 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 11 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 550 γραμμαρίων.

Όλα τα καπνικά είδη κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ κατασχέθηκαν και 90 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 67χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Συνέλαβαν λαθρέμπορους σε Ημαθία και Ροδόπη

Σε μια περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας ένας Έλληνας λαθρέμπορος, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν 651 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 104 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων συνολικού βάρους πέντε κιλών και 200 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 3.545 ευρώ και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σε μια επαρχιακή οδό έξω από τον οικισμό του Ιμέρου στην Ροδόπη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας αλλοδαπός, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε ένας σάκος με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους πέντε κιλών και 40 γραμμαρίων. Ο καπνός κατασχέθηκε και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο για παρακολούθηση ο Προκόπης Παυλόπουλος που νοσεί με covid-19

Διπλό μήνυμα Δένδια σε Άγκυρα και Σκόπια για τις προκλήσεις στο Αιγαίο και τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Έπεσε» η κυβέρνηση Ζάεφ στα Σκόπια, η αντιπολίτευση εξασφάλισε την πλειοψηφία στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης