Χειροπέδες στον κλέφτη που είχε γίνει «εφιάλτης» των μπαρ στη Χαλκίδα

Χειροπέδες στον κλέφτη που είχε γίνει «εφιάλτης» των μπαρ στη Χαλκίδα

Διαπιστώθηκε ότι είχε και συνεργό - Η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.000 ευρώ

drinks
Είχε και συνεργό στις συστηματικές κλοπές που διέπραττε ένας Έλληνας ο οποίος είχε εξελιχθεί σε... εφιάλτη για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκίδα, τα οποία παραβίαζαν και έκλεβαν δεκάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξιχνίασαν τις κλοπές, εντόπισαν τον δράστη το απόγευμα της Πέμπτης και του πέρασαν χειροπέδες. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι είχε συνεργό στις κλοπές, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου ερευνώνται. Αρχικά, εξιχνιάστηκαν δυο διαρρήξεις που είχαν γίνει την Τρίτη και την Τετάρτη σε μπαρ και καφετέρια, από τα οποία οι δράστες είχαν αρπάξει 30 φιάλες αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει την Αστυνομία και στις 6 Οκτωβρίου, όταν είχε κλέψει άλλες πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Τότε, είχε διαπιστωθεί στο πλαίσιο της έρευνας ότι από τις 8 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, από άλλο κατάστημα στην Χαλκίδα! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο συνεργός του αναζητείται και η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ενδέχεται να κρύβονται πίσω και από άλλες κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Blue Flag 2021» στο Ισραήλ με συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Εκβίαζαν με βίντεο από τις προσωπικές του στιγμές τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου - Ζητούσαν 40.000 ευρώ

Ποιοι ηγέτες θα είναι παρόντες στη Γλασκώβη για το COP26 και ποιοι θα απουσιάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης