Έκλεψε και πούλησε σταυρό ηλικιωμένης στην Πέλλα, αλλά στο τέλος την αποζημίωσε!

Έκλεψε και πούλησε σταυρό ηλικιωμένης στην Πέλλα, αλλά στο τέλος την αποζημίωσε!

Επέστρεψε στην 81χρονη γυναίκα το χρηματικό ποσό από την συναλλαγή - Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να αποφύγει τις νομικές συνέπειες

xrysos-stavros-alisida
Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που έγινε όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μια νεαρή Ελληνίδα, η οποία είχε αρπάξει πριν από λίγες ημέρες ένα κόσμημα από το λαιμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε περιοχή της Πέλλας.

Η 32χρονη δράστιδα είχε πλησιάσει αιφνιδιαστικά την 81χρονη γυναίκα την στιγμή που περπατούσε αμέριμνη, το πρωί της 1ης Οκτωβρίου, την είχε αγκαλιάσει τρυφερά λέγοντάς της ότι είναι γνωστή της και είχε καταφέρει να της αρπάξει μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό αξίας 1.200 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Όμως, η 32χρονη ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, εντοπίστηκε, αλλά δεν είχε πλέον στην κατοχή της τα κλοπιμαία τα οποία είχε πουλήσει. Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις νομικές συνέπειες, έφτασε στο σημείο να… αποζημιώσει την ηλικιωμένη δίνοντάς της τα χρήματα που πήρε από την πώληση!

Όμως, αν και η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, τελικά δεν απέφυγε τον σχηματισμό δικογραφίας για κλοπή σε βάρος της, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγουν σήμερα τα ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου - Ποιους αφορά, τι πρέπει να ξέρουμε

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Γαλλία: Tο Βραβείο Μπαγιέ των πολεμικών ανταποκριτών δόθηκε σε ανώνυμο φωτογράφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης