Διακινητές κάνναβης συνελήφθησαν σε Κέρκυρα και Αμαλιάδα

Διακινητές κάνναβης συνελήφθησαν σε Κέρκυρα και Αμαλιάδα

Ετοιμαζόταν να προμηθεύσει τους πελάτες του, αλλά τον τσάκωσαν

κανναβη
Μετά από πληροφορίες για διακίνηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστική σωματική έρευνα σε έναν Έλληνα και στην κατοικία του σε περιοχή της Κέρκυρας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς διαπίστωσαν ότι ετοιμαζόταν να διαθέσει προς πώληση πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 253 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, ακόμη, 250 ευρώ και μια ηλεκτρονική ζυγαριά λόγω της οποίας τεκμηριώθηκε ότι πωλούσε το παράνομο εμπόρευμά του. Έτσι, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε την σχετική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Μέσα σε κορμό δέντρου έκρυβε κάνναβη!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Αμαλιάδας, είχε φτιάξει ένας Έλληνας ένα αυτοσχέδιο πατάρι μέσα στον... κορμό ενός δένδρου για να κρύβει ναρκωτικά! Σε αυτό βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας έναν πλαστικό κουβά που περιείχε 215 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ημίχλωρα φυτικά αποσπάσματα βάρους 230 γραμμαρίων!

Ο δράστης είχε απλώσει στην περίφραξη του σπιτιού 15 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν μαζί με έναν τρίφτη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα

Σαουδική Αραβία: Δέκα τραυματίες από δύο επιθέσεις με drone σε αεροδρόμιο

Κατέληξαν 65 ασθενείς με κορωνοϊό στη Γερμανία - Σχεδόν 9.000 κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης