Ηρώδειο: Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στην παράσταση για τη Μαρία Κάλλας (φωτογραφίες)

Ηρώδειο: Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στην παράσταση για τη Μαρία Κάλλας (φωτογραφίες)

Ο δήμαρχος της Αθήνας ανέφερε στον  κ. Ιμαμογλου πληροφορίες για τον χώρο του αρχαίου θεάτρου και την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπελούτσι

24713998
Την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού παρακολούθησαν απόψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμαμογλου. Κατά την άφιξή τους, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε στον κ. Ιμαμογλου πληροφορίες για τον χώρο του αρχαίου θεάτρου και την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπελούτσι, υποδυόμενη την Μαρία Κάλλας.

Η ερμηνεία της κ. Μπελούτσι βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas» - στο οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Ελληνιδας ντίβας της όπερας, γραμμένα από την Κάλλας στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κατά την άφιξη τους, χαιρέτισαν την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαϊτη ενώ ο κ. Μπακογιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

Την Μόνικα Μπελούτσι πλαισίωσε μουσικά η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου.

Κλείσιμο
5381235
5381236
24713998
5381239
5381226
5381228


Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης