Διακόπηκε η ειδική διαδρομη του EKO Ράλι Ακρόπολιςστο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδας για λόγους ασφαλείας (εσφαλμένες θέσεις θεατών).
Τα αγωνιστικά οχήματα αναγκάζονται να ακολουθήσουν, πλέον, εναλλακτική διαδρομή για να μην βρεθούν μπροστά σε ανεγκέφαλους θεατές που παραμονεύουν πάνω στο δρόμο και στις στροφές για να βγάλουν την πιο ρεαλιστική φωτογραφία με κίνδυνο την ιδια τους τη ζωή.
Ως αποτέλεσμα, οι διοργανωτές έδωσαν εντολή να ακυρωθεί η ειδική διαδρομή στο Ελευθεροχώρι και οι εκατοντάδες θεατές να αναγκαστούν να αποχωρήσουν.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.