Διακόπηκε η ειδική διαδρομη του EKO Ράλι Ακρόπολιςστο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδας για λόγους ασφαλείας (εσφαλμένες θέσεις θεατών).
Τα αγωνιστικά οχήματα αναγκάζονται να ακολουθήσουν, πλέον, εναλλακτική διαδρομή για να μην βρεθούν μπροστά σε ανεγκέφαλους θεατές που παραμονεύουν πάνω στο δρόμο και στις στροφές για να βγάλουν την πιο ρεαλιστική φωτογραφία με κίνδυνο την ιδια τους τη ζωή.
Ως αποτέλεσμα, οι διοργανωτές έδωσαν εντολή να ακυρωθεί η ειδική διαδρομή στο Ελευθεροχώρι και οι εκατοντάδες θεατές να αναγκαστούν να αποχωρήσουν.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.