Εθελοντική αιμοδοσία για τη Φλόγα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ
Εθελοντική αιμοδοσία για την υποστήριξη των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του TihioRace Care με τη Φλόγα
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του TihioRace Care με τη Φλόγα πραγματοποιείται εκδήλωσηΕθελοντικής Αιμοδοσίας για την υποστήριξη των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.
Η εκδήλωση αιμοδοσίας θα υλοποιηθεί στο περίπτερο του TihioRace Care στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 09:00-13:30
Την Αιμοδοσία έχει αναλάβει το Κέντρο Αιμοδοσίας του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού με το οποίο είμαστε σε συνεργασία και θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία των προγραμματισμένων ραντεβού ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 210 6854501 (Καθημερινές 12:30 – 20:30)
Δώσε Αίμα και Αγάπη στα Παιδιά! Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης!
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας