Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη στον Λάκκο Κυρίλλου σε βιομηχανική περιοχή - Καλύτερη η εικόνα

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη στον Λάκκο Κυρίλλου σε βιομηχανική περιοχή - Καλύτερη η εικόνα

Η φωτιά καίει κοντά σε εργοστάσια και βιοτεχνίες - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί  - Δείτε βίντεο

megara-0
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου στον Ασπρόπυργο, κοντά στην Έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Η φωτιά για την ώρα καίει χαμηλή βλάστηση, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική σήμαναν συναγερμό στην πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 14 οχήματα, 40 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.



Λίγο αργότερα οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και τώρα στο σημείο επιχειρούν 27 οχήματα με 64 πυροσβέστες και ενα πεζοπόρο τμήμα.

Ασπρόπυργος : Πυρκαγιά 11/08/21
Κλείσιμο


Οι άνεμοι είναι τόσο δυνατοί που τη μια στρέφουν τη φωτιά προς το γήπεδο του Θρασύβουλου και την άλλη προς την Ελευσίνα.

Στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης το πύρινο μέτωπο παρουσιάζε καλυτερη εικόνα, με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να τεθεί υπο έλεγχο. 

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, οπού νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει  (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Φυλής (από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή) και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος του καταστήματος ΛΑΓΙΟΣ.

Ταυτόχρονα, διακόπηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Φυλή (μετακίνηση του σημείου Αγίας Σοφίας από Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή).

Παραμένει σε ισχύ η διακοπή στην Ιάσμου, από γήπεδο Θρασύβουλου στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Η φωτιά καίει κοντά σε εργοστάσια και βιοτεχνίες. ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική για την ώρα δεν απειλούνται εγκαταστάσεις.
 


Ειδήσεις σήμερα: 

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην πυρκαγιά στη Γορτυνία - Εκκενώθηκαν συνολικά 21 οικισμοί

Καιρός: Συνεχίζονται τα «40άρια» - Πού θα... κοκκινίσει το θερμόμετρο σήμερα

Καίει για ένατη μέρα η φωτιά στην Εύβοια - Συνεχείς αναζωπυρώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης