Περιπετειώδης καταδίωξη διαρρηκτών στον Τύρναβο

Περιπετειώδης καταδίωξη διαρρηκτών στον Τύρναβο

Την καταδίωξη αντιλήφθηκαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στο χωριό και καταδίωξαν τον 34χρονο ο οποίος αντιστάθηκε και τους εξύβρισε, αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες

tirnavos
Ολόκληρο το νομό Λάρισας γύρισαν δυο επίδοξοι διαρρήκτες, πρώτα αναζητώντας στόχο και στη συνέχεια προσπαθώντας να ξεφύγουν, αρχικά από τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού και μετά από τους αστυνομικούς, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 40 χρόνων ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής από τη Λάρισα και πήγαν στον οικισμό Μελισσοχώρι του Δήμου Κιλελέρ, όπου έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο. Με αυτό πήγαν στην κοινότητα Βρυότοπος του Δήμου Τυρνάβου, το άφησαν στην είσοδο του χωριού και αναζητούσαν σπίτι για να διαρρήξουν.

Στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, επιχείρησαν να εισβάλουν σε ένα από αυτά που νόμισαν ότι ήταν άδειο, όμως ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και μόλις τους αντιλήφθηκε τους πήρε στο… κυνήγι! Την καταδίωξη αντιλήφθηκαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στο χωριό και καταδίωξαν τον 34χρονο ο οποίος αντιστάθηκε και τους εξύβρισε, αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Ο 40χρονος κατάφερε να φτάσει τρέχοντας ως τον Αμπελώνα όπου έκλεψε ένα αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς τη Γιάννουλη, όμως στην διαδρομή έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το κλεμμένο και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου που έφτασαν αμέσως!

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρων, απόπειρα κλοπής, αντίσταση, εξύβριση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καιρός: Με 44άρια κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

Πόλεμος μέχρις εσχάτων για το όνομα των Καλλιστείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης