Ιστιοπλοΐα: Προπονητικά καμπ σε Λευκάδα, Κέρκυρα και Αθήνα

Ιστιοπλοΐα: Προπονητικά καμπ σε Λευκάδα, Κέρκυρα και Αθήνα

Περιοδεία της προέδρου Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Νίκης Αναστασίου, στα Ιόνια νησιά και στην δυτική Ελλάδα

EIO_1
Στo πλαίσιo της περιοδείας της σε ολόκληρη τη χώρα η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Νίκη Αναστασίου, επισκέφθηκε τέσσερις ομίλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Πιο συγκεκριμένα τον Ν.Ο. Μεσολογγίου, τον Ν.Ο. Βόνιτσας, τον Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας και τον Ν.Ο. Λευκάδας.

Η πρόεδρος της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ενημέρωσε τα σωματεία για το διοικητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Το πρώτο θέμα στην ατζέντα είναι η έλλειψη προπονητών και η μεγάλη δυσκολία των ομίλων να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους, κάτι που ισχύει για αρκετά σωματεία σε όλη την επικράτεια.

EIO_2


Για μία ακόμα φορά διαπιστώθηκε η έλλειψη αδειοδοτήσεων για τις εγκαταστάσεις των ομίλων και η η αδυναμία των αρχών, όπως οι δήμοι, τα λιμενικά ταμεία και η κτηματικη υπηρεσία του δημοσίου, να βάλουν πλάτη και να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το διαχρονικό μαρτύριο των σωματείων.

Η ευχάριστη είδηση είναι ότι οι όμιλοι έχουν αρχίσει προπονητικά καμπ με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από την ευρύτερη περιοχή.

Στις συναντήσεις της Νίκης Αναστασίου με τους εκπροσώπους των σωματείων αποφασίστηκε η ΕΙΟ να διοργανώσει στην Λευκάδα ένα μεγάλο προπονητικό καμπ πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα 12χρονων στα Οπτιμιστ. Θα συμμετέχουν δύο παιδιά από την εθνική ομάδα – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- και το ίδιο θα γίνει και για τα Λέιζερ 4,7. Οι προπονήσεις και τα θεωρητικά μαθήματα θα είναι υψηλού επιπέδου και θα διδάσκουν προπονητές Ολυμπιονίκες.

Θα ακολουθήσει προπονητικό καμπ στην Κέρκυρα με την συμμετοχή των Ναυτικών Ομίλων του νησιού , ενώ η Ομοσπονδία θα μεριμνήσει, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί και τρίτο προπονητικό καμπ στην Αθήνα για τους υπόλοιπους ομίλους των Ιονίων Νήσων 

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες κατάφεραν να μας συγκινήσουν σε ένα άδειο από κόσμο στάδιο

Τραγωδία στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των θυμάτων της πυρκαγιάς - Φωτογραφίες

Μίνα Σουβάρι: Η πρωταγωνίστρια του American Beauty εξομολογείται: «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης