Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα στο χωριό Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, έπειτα από το ατύχημα με θύμα ένα δίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της και τώρα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, το μεσημέρι, τη στιγμή που ο πατέρας της δίχρονης κοπέλας προσπαθούσε να βγει από το πάρκινγκ του σπιτιού τους, ενώ η μικρήέπαιζε στην αυλή, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.
Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το κορίτσι και το μετέφερε εσπευσμένα στο «Ιποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.