Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες: Στον εισαγγελέα χωρίς ράσα ο ιερέας - δράστης

Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες: Στον εισαγγελέα χωρίς ράσα ο ιερέας - δράστης

Εφτασε στην Ευελπίδων σιωπηλός με λευκό μπλουζάκι  -Του ασκήθηκε ποινική δίωξη - Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό, ζητώ συγγνώμη», είπε - Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο δικηγόρος του

pappas-vitrioli-main
Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο πριν από τις 6.30 το απόγευμα ο καθαιρεθείς ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου. Σιωπηλός, χωρίς ράσα και φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, έφθασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και πλέον θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Ο δικηγόρος του αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή, ο καθαιρεθείς ιερέας Θεοφύλακτος Κόμβος είπε: «δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου». 

Πλέον βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας. 


Ευελπίδων Πάπας





DSC_7083-01
DSC_1027-01
DSC_1026-01
DSC_1020-01
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης