Προβληματισμός για τον εμβολιασμό με AstraZeneca - Τι λένε πολίτες στο protothema.gr

Προβληματισμός για τον εμβολιασμό με AstraZeneca - Τι λένε πολίτες στο protothema.gr

Δεκάδες πολίτες από το πρωί της Τρίτης έσπευσαν να εμβολιαστούν καθώς όπως λένε προβληματίστηκαν με τη σκέψη ότι θα κάνουν κάποιο άλλο εμβόλιο

astrazeneca__1_
Προβληματισμένοι είναι οι πολίτες που έχουν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca αλλά και εκείνοι που έκαναν την πρώτη δόση και αναμένεται να κάνουν τη δεύτερη, μετά τις αποφάσεις να σταματήσει το συγκεκριμένο εμβόλιο στους πολίτες κάτω των 60 ετών.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε καθησυχαστικός και συνέστησε να γίνει και η δεύτερη δόση σε όσους έκαναν την πρώτη. Ήδη στο Κέντρο Υγείας του Χαλανδρίου που γίνονται οι εμβολιασμοί, οι πολίτες είπαν στο protothema.gr πως ήρθαν να κάνουν το εμβόλιο με σκοπό να τελειώνουν με το θέμα του εμβολιασμού και από τη στιγμή που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca θέλουν να τελειώνουν και με τη δεύτερη δόση του ίδιου εμβολίου γιατί η σκέψη για άλλο εμβόλιο τους προβληματίζει.

«Έκανα και τις δυο δόσεις του εμβολίου AstraZeneca γιατί θεώρησα φυσιολογικό να κάνω και τη δεύτερη δόση του ίδιου εμβολίου. Η κόρη μου κι ο γιος μου έχουν κάνει Pfizer και Johnson», λέει ένας κύριος στο protothema.gr ενώ μια άλλη κυρία λέει ότι η αδερφή της έκανε και τις δυο δόσεις του εμβολίου AstraZeneca και έχει πόνους στα κόκαλά της.

Πολίτης μιλά για το AstraZeneca

«Η αδερφή μου έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου AstraZeneca το περασμένο Σάββατο και είναι λίγο χάλια. Έχει πονοκεφάλους και την πονούν τα κόκαλά της», τονίζει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Πολίτης μιλά για το AstraZeneca
Κλείσιμο

«Αύριο θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου, δεν έχω μπει στη διαδικασία να φοβηθώ αλλά όλα αυτά που ακούγονται για το συγκεκριμένο εμβόλιο, μου προκαλεί λίγο άγχος αλλά δεν με έχει επηρεάσει άλλωστε είμαι 62 ετών», επισημαίνει μια άλλη κυρία.

Πολίτης μιλά για το AstraZeneca


Ειδήσεις σήμερα:

Φουρθιώτης από τον Κορυδαλλό: Παραιτήθηκε από την προσφυγή κατά της μείωσης της φρουράς του

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες τηλέφωνα για συμμετοχή στην ταινία του Χόλιγουντ με τον Αντόνιο Μπαντέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης