ΓΣΕΕ: Απεργία στις 10 Ιουνίου για το εργασιακό νομοσχέδιο
ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ αποφάσισαν 24ωρη απεργία για τις 3 Ιουνίου
Μαίρη Λαμπαδίτη
Χωριστές απεργιακές κινητοποιήσεις προκήρυξαν ακόμα μια φορά οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. ΑΔΕΔΥκαι ΕΚΑ αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 3 Ιουνίου ενώ η ΓΣΕΕπου συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη 10 Ιουνίου καθώς και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Η Συνομοσπονδία όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή τη , εξ αρχής έχει εκφράσει την έντονη διαφωνία της σχετικά με επίμαχες διατάξεις του Εργασιακού Νομοσχεδίου, ένα νομοσχέδιο με νομοθετήματα, τα οποία εάν εφαρμοστούν θα επιφέρουν τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία αλλά και στην κοινωνία.
Η Συνομοσπονδία θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της, ώστε να μην ενταθούν οι συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που ήδη υφίστανται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά τα βάρη των μνημονίων σηκώνουν στην πλάτη τους τώρα και τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.