Ιωάννινα: Πλήρωσε 3.500 για τροχόσπιτο, αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ!
Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των δύο δραστών και αναζητούνται
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένα χρόνο τώρα κλαίει τις οικονομίες του ένας Έλληνας από τα Ιωάννινα, ο οποίος ονειρευόταν ταξίδια με τροχόσπιτοαλλά έπεσε σε απατεώνες που του πήραν 3.500 ευρώ χωρίς να του το παραδώσουν! Τουλάχιστον, μπορεί να παρηγορηθεί με την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση των δραστών!
Το θύμα είχε εντοπίσει το Μάιο του 2020 την αγγελία για την πώληση του τροχόσπιτου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινώνησε τηλεφωνικά και διαδικτυακά με τον φερόμενο ως πωλητή. Εκείνος τον έπεισε να καταθέσει τα χρήματα για την αγορά σε τραπεζικούς λογαριασμούς που του έδωσε, με το ποσό να φτάνει τμηματικά τα 3.500 ευρώ. Όμως, διέκοψε κάθε επικοινωνία, χωρίς να του παραδώσει το τροχόσπιτο.
Από την έρευνα που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του θύματος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού στους οποίους ανήκουν οι λογαριασμοί που κατατέθηκαν τα χρήματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλη παρόμοια υπόθεση.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.