Χαλκίδα: Τρίτη φορά πωλούσε λαθραία καπνικά είδη στο μαγαζί του!

Χαλκίδα: Τρίτη φορά πωλούσε λαθραία καπνικά είδη στο μαγαζί του!

Ο... αμετανόητος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για διακίνηση λαθραίων καπνικών ειδών, μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες!

Xalkida-tsigara-kapnos
Δεν βάζει μυαλό ένας καταστηματάρχης στην Χαλκίδα, στο μαγαζί του οποίου είχε μπει «λουκέτο» λόγω παραβάσεων της νομοθεσίας περί προστασίας της δημόσιας υγείας. Όχι μόνο το άνοιξε, αλλά συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες γιατί διέθετε προς πώληση λαθραία καπνικά προϊόντα!

Μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο δράστης παραβίασε το μέτρο σφράγισης του καταστήματος, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έλεγχο και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, κατά τις έρευνες που έκαναν στο μαγαζί και σε ένα σπίτι του, βρήκαν 210 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 25 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 250 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Στην συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για παραβίαση της σφράγισης του καταστήματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την δεύτερη να περιλαμβάνει άλλους δυο Έλληνες που του προμήθευαν τα λαθραία προϊόντα.

Ο... αμετανόητος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για διακίνηση λαθραίων καπνικών ειδών, μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες! Συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου είχαν κατασχεθεί 130 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 52 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 966 γραμμαρίων και στις 16 Απριλίου άλλα 271 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 87 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 350 γραμμαρίων!

Ειδήσεις σήμερα: 

Το σχέδιο για τη Μεγάλη Εβδομάδα: Ανάσταση στην πόλη και «Χριστός Ανέστη» στις 9 το βράδυ

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης - Τι πραγματικά συνέβη

Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Σαντορίνη - Δείτε χάρτη με το επίκεντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης