Λαμία: Παρέδωσε κλοπιμαία του ανήλικου γιου του αλλά συνελήφθη!

Λαμία: Παρέδωσε κλοπιμαία του ανήλικου γιου του αλλά συνελήφθη!

Ο ανήλικος είχε επιτεθεί βιαίως σε ηλικιωμένη για να αρπάξει τον τσαντάκι της 

Peripoliko_2
Σίγουρα δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με τον πατέρα ενός ανήλικου Ρομά, ο οποίος επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της στην περιοχή της Ανθήλης στη Λαμία και άρπαξε το τσαντάκι της. Αν και ο πατέρας επέστρεψε τα κλοπιμαία, συνελήφθη επειδή ήταν φυγόποινος και... ανυπότακτος!

Η ληστεία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης η οποία μόλις είχε επιστρέψει από ψώνια. Ο ανήλικος χρησιμοποίησε βία για να αρπάξει το τσαντάκι της στο οποίο είχε 50 ευρώ, ένα κινητό και τα κλειδιά του σπιτιού της και τράπηκε σε φυγή. Λίγο μετά τη ληστεία, ο πατέρας του ανήλικου επέστρεψε στην ηλικιωμένη το κινητό και τα κλειδιά, όχι όμως και τα χρήματα που είχε κρατήσει ο γιος του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Όμως, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας του πέρασαν χειροπέδες, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, ενώ είναι και ανυπότακτος σύμφωνα με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας! Έτσι, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Κλείδωσαν» οι 6 δόσεις για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ

Δημοσκόπηση: Το 62% των πολιτών θέλει «Πάσχα στο χωριό»

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την παιδοκτονία στο Κορωπί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης