Ξάνθη: Ασυνείδητοι έκλεψαν καρότσι με τρόφιμα για άπορους

Ξάνθη: Ασυνείδητοι έκλεψαν καρότσι με τρόφιμα για άπορους

Η ανθρωπιστική κίνηση δεν... συγκίνησε τους δράστες

aporoii
Σε μια πρωτοφανή επίδειξη απανθρωπιάς προχώρησαν άγνωστοι στην Ξάνθη, καθώς άρπαξαν ένα καροτσάκι με τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για άπορους πολίτες που είχε τοποθετηθεί από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της πόλης έξω από ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ!

Μέσα στο καροτσάκι, άφηναν οι πολίτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία η Ομάδα σκόπευε να διαθέσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη για την περίοδο του Πάσχα. Η ανθρωπιστική κίνηση, όμως, δεν... συγκίνησε τους δράστες που δεν αρκέστηκαν να κλέψουν τα τρόφιμα, αλλά πήραν και το καροτσάκι το οποίο είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια, που προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες από τα βίντεο τα οποία κατέγραψαν κάμερες της περιοχής.

Τους έπιασαν με κλεμμένη μηχανή μέσα σε λίγα λεπτά

Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά οι δύο άνδρες που έκλεψαν μια μοτοσικλέτα από την Έδεσσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν σε περιοχή της Σκύδρας, τους συνέλαβαν και επέστρεψαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα στον ιδιοκτήτη της. Οι δράστες προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενοι για κλοπή τροχοφόρου, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.


Ειδήσεις σήμερα: 

Lil Nas X: Χαμός με το βίντεο κλιπ με το lap dance στον Σατανά και τη φράση από τον Πλάτωνα!

Θρήνος στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 37χρονος ενώ πήγαινε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης