Ξάνθη: Ναρκωτικά περιείχε το αφρόλουτρο κρατούμενου

Ξάνθη: Ναρκωτικά περιείχε το αφρόλουτρο κρατούμενου

Βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη και κάνναβη - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αγρίνιο και Ζάκυνθο

kord0
Ύποπτο θεώρησαν οι αστυνομικοί του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης το δέμα που έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης με παραλήπτη έναν από τους φιλοξενούμενους παράτυπους μετανάστες και έλεγξαν εξονυχιστικά το περιεχόμενό του με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν ότι δεν ήταν και τόσο... αθώο!

Μέσα σε μια συσκευασία αφρόλουτρου εντόπισαν κρυμμένες μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων και άλλες τρεις με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και σε βάρος του αλλοδαπού κρατουμένου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Τον συνέλαβαν με κοκαΐνη και κάνναβη στο Αγρίνιο

Μπλόκο σε έναν Έλληνα έστησαν στο Αγρίνιο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και βρήκαν στην κατοχή του 3,2 γραμμάρια κοκαΐνης και 5,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν και 85 ευρώ. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν άλλα 19,8 γραμμάρια κοκαΐνης, 43,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών.

Στη Ζάκυνθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή τους και σε έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν βρέθηκαν συνολικά οκτώ γραμμάρια ηρωίνης και δυο ζυγαριές ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Lockdown με «βαλβίδες αποσυμπίεσης» - Τι αλλάζει σε μετακίνηση και δραστηριότητες 

«Βόμβα» η απροθυμία των υγειονομικών να εμβολιασθούν - Οι μισοί νοσηλευτές δεν έχουν κάνει εμβόλιο 

Ψυχολόγος και λάτρης των φιδιών ο 30χρονος που τον δάγκωσε η ινδική κόμπρα - Πώς του επιτέθηκε το ερπετό 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης