Θήβα: Ανήλικος Ρομά συμμετείχε σε ληστεία στον οικισμό του Πυρίου

Θήβα: Ανήλικος Ρομά συμμετείχε σε ληστεία στον οικισμό του Πυρίου

Η ληστεία είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 18 Ιανουαρίου

police
Mε μια ακόμη ληστεία «φορτώθηκε» ένας από τους ανήλικους Ρομά που είχαν συλληφθεί κατά την διάρκεια της ευρείας επιχείρησης στον οικισμό του Πυρίου Θηβών, καθώς αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχε σε μία ακόμη ληστεία ενός ζευγαριού που διέρχονταν με το όχημά τους από την γέφυρα της περιοχής.

Η ληστεία είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 18 Ιανουαρίου, όταν ο ανήλικος πετάχτηκε μπροστά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρεώνοντας τον οδηγό να σταματήσει. Πριν καλά- καλά καταλάβουν ο ίδιος και η σύζυγός του τι συνέβη, ένας ενήλικος συνεργός του άνοιξε αιφνιδιαστικά την πόρτα του συνοδηγού, χτύπησε την γυναίκα και άρπαξε το πορτοφόλι της το οποίο είχε μέσα χρήματα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ανήλικος ήταν ένα από τα δέκα άτομα που ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών μετά την εξιχνίαση μιας ληστείας και 11 κλοπών που είχαν γίνει από τα τέλη Δεκεμβρίου σε βάρος οδηγών στην ίδια αερογέφυρα με λεία χρηματικά ποσά, κινητά, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 5.000 ευρώ.

Αλλά και ο συνεργός του, είχε συλληφθεί στις 2 Φεβρουαρίου από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς για κλοπές σε σπίτια και είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και ο ανήλικος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θηβών.



Ειδήσεις σήμερα 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ περνά στην αντεπίθεση - «Εγώ τουλάχιστον δεν ντύθηκα ποτέ ναζί»

Προανακριτική για τον Νίκο Παππά και την υπόθεση Καλογρίτσα θα ζητήσει η ΝΔ

Ο Πεπέ Λε Πιου, η «κουλτούρα του βιασμού» και η «έξωση» από το Space Jam 2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης