Σοφός για υπόθεση Κουφοντίνα: Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος εναπόκειται στην Πολιτεία

Σοφός για υπόθεση Κουφοντίνα: Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος εναπόκειται στην Πολιτεία

Ο συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα ανέφερε ότι ως δικηγόρος έκανε ανιδιοτελώς το χρέος του για την αποκλιμάκωση της έντασης - «Ελπίζω ότι το μήνυμα θα βρει στην Πολιτεία τους αποδέκτες που έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν πολιτική ωριμότητα»

themis_sofos
«Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος εναπόκειται στην Πολιτεία και μόνον» τόνισε ο συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Θέμης Σοφός μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Λαμίας, που αποφάνθηκε αρνητικά στο αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής του κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού.

Ο κ. Σοφός σημειώνει ότι ως δικηγόρος έκανε «ανιδιοτελώς το χρέος του για την αποκλιμάκωση «μιας έντασης που μόνο βλαπτική μπορεί να είναι για τη χώρα μας», προσθέτοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται το μέσον μιας κρίσης, ενώ αποτελεί κοιτίδα των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

«Ελπίζω ότι το μήνυμα αυτό θα βρει στην Πολιτεία τους αποδέκτες που έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επιδείξουν την πολιτική ωριμότητα που απαιτείται», κατέληξε ο κ. Σοφός.

Αναλυτικά, ο Θέμης Σοφός ανέφερε: «Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος εναπόκειται στην Πολιτεία και μόνον. Έκανα ως δικηγόρος ανιδιοτελώς το χρέος μου απέναντι στις ανθρωπιστικές αξίες που πρεσβεύω, για την αποκλιμάκωση μιας έντασης που μόνο βλαπτική μπορεί να είναι για τη χώρα μας. Η Ελλάδα αποτελεί την κοιτίδα των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ενώ βρίσκεται στο μέσον μιας ποικιλόμορφης κρίσης. Ελπίζω ότι το μήνυμα αυτό θα βρει στην Πολιτεία τους αποδέκτες που έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επιδείξουν την πολιτική ωριμότητα που απαιτείται».


Ειδήσεις σήμερα:

Κεφαλονιά: Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου αναμένει η οικογένεια του 23χρονου που αυτοκτόνησε


Αμερικανικό CDC: Επιτρέπονται οι κοινωνικές συγκεντρώσεις μεταξύ εμβολιασμένων


ΝΔ: Ο ακτιβισμός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης