Νέος σάλος στο διαδίκτυο για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταθέσει υπέρ τρομοκρατών

Νέος σάλος στο διαδίκτυο για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταθέσει υπέρ τρομοκρατών

Στον απόηχο των αντιδράσεων για την προκλητική δήλωση Δρίτσα για τη 17 Νοέμβρη

17n_diki
Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο στον απόηχο της προκλητικής δήλωσης Δρίτσα, ότι η 17 Νοέμβρη δεν τρομοκράτησε κανέναν. Τις τελευταίες ώρες, χρήστες των social media επισημαίνουν ότι μια σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βρεθεί στο πλευρό μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης ή κατηγορηθέντων για συμμετοχή, καταθέτοντας στο δικαστήριο υπέρ τους.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ο Νίκος Γιαννόπουλος, της συνιστώσας ΡΟΖΑ, που είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα. Μάλιστα, τον έχει χαρακτηρίσει ως «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα» και τη 17 Νοέμβρη «μια αριστερή οργάνωση» και επιπλέον έχει προλογίσει και το βιβλίο του Κουφοντίνα. Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του πολυισοβίτη Σάββα Ξηρού.

Ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ενώ ο Παναγιώτης Λάμπρου, υποψήφιος βουλευτής το 2012 και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη ενώ τέσσερα κομματικά στελέχη παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Χριστόδουλου Ξηρού.

Yπέρ του Σάββα Ξηρού, συνηγορώντας στην κατ' οίκον νοσηλεία του είχαν βρεθεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και Κατερίνα Κατριβάνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίκτορ Ορμπάν: Τέλος εποχής για τον Ούγγρο πρωθυπουργό από το ΕΛΚ

Χάρι και Μέγκαν: Πώς έστησε τη σκευωρία εναντίον μας το Παλάτι

Ξεκινά ο επανυπολογισμός και για τους παλαιούς συνταξιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης