Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ-Δεν αναφέρθηκαν ζημιές
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04.10 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Καλάβρυτα.
Το επίκεντρο του σεισμού σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο εντοπίστηκε 13 χλμ δυτικά των Καλαβρύτων και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.-Δεν αναφέρθηκαν ζημιές.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.