Κοζάνη: Δεν πήγαν μακριά με το κλεμμένο μοτοποδήλατο

Κοζάνη: Δεν πήγαν μακριά με το κλεμμένο μοτοποδήλατο

Η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό και τους συνέλαβαν αμέσως - Συνέλαβαν διαρρήκτες και σε Λαμία και Ρόδο

moped-3427217_960_720
Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια του μοτοποδηλάτου που έκλεψαν από την αυλή του σπιτιού της σε περιοχή της Κοζάνης δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 23 χρόνων, αλλά πρόλαβαν να το βάλουν μπροστά και να διαφύγουν. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν αρκετά.

Μετά την καταγγελία της γυναίκας, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που βρίσκονταν στην ίδια περιοχή εντόπισαν άμεσα τους νεαρούς δράστες, τους συνέλαβαν και επέστρεψαν το μοτοποδήλατο στην ιδιοκτήτριά του. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Ασφάλεια για κλοπή τροχοφόρου.

Βρήκαν τον έναν από τους κλέφτες στη Λαμία

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η εισβολή από ένα ανασφάλιστο παράθυρο σε μια αγροικία στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από την οποία είχε κλαπεί χρηματικό ποσό το μεσημέρι της 27ης Φεβρουαρίου. Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη αποκαλύφθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού του που φύλαγε τσίλιες.

Δύο καταστήματα σε περιοχή της Ρόδου διέρρηξε μέσα σε δυο 24ωρα ένας 40χρονος Έλληνας και έκλεψε μια ηλεκτρική συσκευή από το ένα από αυτά. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα

Οι φάκελοι του ΣΕΗ «βγάζουν» κακουργήματα για 3 ηθοποιούς - Δεν έχουν παραγραφεί

Σκληρό lockdown έως την Καθαρά Δευτέρα: Τι αλλάζει σε κωδικούς και ωράρια

Απεργία πείνας Κουφοντίνα: Ένα δαιδαλώδες νομικό ζήτημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης