Ξεχωριστή αναφορά στοβρέφος λίγων ημερών που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έκανε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τετάρτης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.
«Παρακολουθώ την πορεία του 24 ημερών βρέφους» ανέφερε συγκινημένος ο κ. Κικίλιας, ο οποίος πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά πατέρας.
Το βρέφος εμφάνισε έντονα συμπτώματα πριν από λίγες ημέρες, ενώ παρουσίασε και αναπνευστικά προβλήματα.
Όταν βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη μονάδα Covid του νοσοκομείου Παίδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία