Κατερίνη: Έστελνε κοκαΐνη με κούριερ στη Γερμανία!
Οι «επιχειρηματικές» του κινήσεις διήρκεσαν από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο - Οι αρχές του Αμβούργου είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Μάνος Τσαγκαράκης
Εκ του ασφαλούς έκανε… διακρατική διακίνηση ναρκωτικών ένας 41χρονος Ελληνογερμανός που κατοικεί στην Κατερίνη, καθώς έστελνε με κούριερ σε διάφορα πρόσωπα στη Γερμανία δέματα τα οποία περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης!
Λογάριασε, όμως, χωρίς την γερμανική Αστυνομία που διαπίστωσε την ταυτότητα του αποστολέα των δεμάτων, τα οποία έστελνε από τον περασμένο Μάρτιο ως τον Ιούνιο του 2020 σε διάφορους αγοραστές χρεώνοντάς τους με 32,5 ευρώ το γραμμάριο! Έτσι, οι δικαστικές αρχές του Αμβούργου εξέδωσαν σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης εντόπισαν τον 41χρονο, τον συνέλαβαν σε εκτέλεση του εντάλματος και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκη. Η διαδικασία για την έκδοσή του στην Γερμανία, στην οποία δήλωσε πως συναινεί, έχει ξεκινήσει και ως τότε παραμένει κρατούμενος.