Κατερίνη: Έκρυβε κάνναβη στο σπίτι και στο χώρο εργασίας του

Κατερίνη: Έκρυβε κάνναβη στο σπίτι και στο χώρο εργασίας του

Εντοπίστηκαν 13 συσκευασίες που περιείχαν ενάμισι κιλό ακατέργαστης κάνναβης - Τρεις άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κάνναβης στο Ρέθυμνο

Katerini-kannabi
Πέταξε στο οδόστρωμα ένα σακουλάκι με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,8 γραμμαρίων ένας Έλληνας που αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης έτοιμους να κάνουν έλεγχο στο αγροτικό φορτηγάκι 4Χ4 που οδηγούσε σε περιοχή της Πιερίας.

Όμως, η κίνησή του έγινε αντιληπτή και η σακούλα με τα ναρκωτικά βρέθηκε αμέσως και κατασχέθηκε, όπως και το αγροτικό ως μέσο μεταφοράς τους. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη και στον χώρο όπου εργάζεται, βρέθηκαν άλλες 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 355,4 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Έπιασαν διακινητές και τους πελάτες τους στο Ρέθυμνο

Λίγα λεπτά αφ’ ότου αγόρασε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων από έναν Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μια νεαρή Ελληνίδα. Ο πωλητής εντοπίστηκε στη συνέχεια την στιγμή που προμήθευε με 10,2 γραμμάρια κάνναβης έναν αλλοδαπό και συνελήφθησαν και οι δυο.

Ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση ιδιοκτησίας του Έλληνα διακινητή, όπου συνελήφθη ένας δεύτερος αλλοδαπός ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση και κατασχέθηκαν 62 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.040 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις, καθώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του Έλληνα. Οι τρεις άνδρες και η γυναίκα παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα

Σκυλακάκης: «Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε έκρηξη επενδύσεων στην Ελλάδα»

Δεκάχρονος από την Ηλεία νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε ΜΑΦ στο Ρίο


Εμβόλιο κορωνοϊού: Ποιοι έχουν προτεραιότητα - Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης