Ξυλοδαρμός στο μετρό: Το «ευχαριστώ» της συζύγου του σταθμάρχη

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Το «ευχαριστώ» της συζύγου του σταθμάρχη

Κατηγορούμενος στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο είναι και ένας ειδικός φρουρός - Τι υποστηρίζει η μητέρα των ανηλίκων

xylodarmos-metro-5
Δηλώσεις έκανε η σύζυγος του σταθμάρχη για την επίθεση που δέχτηκε το θύμα των ανηλίκων μέσα στο μετρό.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική αστυνομία, την πολιτική ηγεσία, τους συναδέλφους του μετρό. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω. Ευχαριστώ πολύ», είπε στους δημοσιογράφους. Ερωτηθείσα για το εάν ο 17χρονος θελήσει να συναντηθεί και να ζητήσει συγγνώμη από τον σύζυγος της είπε: «Όχι, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές άσκησαν σε βάρος τους ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και μέχρι τη σημερινή τους απολογία στον ανακριτή, οι δυο ανήλικοι, αδέλφια, ηλικίας 15 και 17 ετών κρατούνταν.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο είναι και ένας ειδικός φρουρός σε βάρος του οποίου η εισαγγελία άσκησε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη (αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα). Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, ο οποίος μάλιστα τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας, αφέθηκε ελεύθερος.

Τώρα τα δυο ανήλικα αδέλφια που απολογούνται σήμερα, σύμφωνα και με τα όσα έχουν αναφέρει η συνήγοροί τους, αναμένεται να δηλώσουν ενώπιον του ανακριτή ότι μετάνιωσαν γι’ αυτό που έκαναν. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα επιμένουν στην εκδοχή ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη. Μάλιστα, την εκδοχή αυτή των γεγονότων προέβαλλε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και η μητέρα των δυο αγοριών, η οποία επέρριψε ευθύνες στον σταθμάρχη κι όχι στα παιδιά της.

Όπως μεταξύ άλλων υποστήριξε οι γιοί της φορούσαν μάσκα αλλά την είχαν κατεβασμένη γιατί έπιναν αναψυκτικό και βρέθηκαν ενώπιον προκλητικής συμπεριφοράς από τον 53χρονο σταθμάρχη, που σύμφωνα με την ίδια, τους έβρισε το σπίτι και κορόιδεψε τον έναν εξ αυτών για τα σιδεράκια του.

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο, τα παιδιά μου. Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Όποιος δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθω και περνάω» είπε η μητέρα των δυο κατηγορουμένων και προσέθεσε: «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν bullying, τους επιτέθηκε. (…) Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια», είπε.

Ειδήσεις σήμερα

15 στελέχη, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόροι της Αριστεράς… συνιστούν «σεβασμό στα δικαιώματα» Κουφοντίνα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Αυλαία» με πάνω από 725.000 αιτήσεις για 1,5 δισ. ευρώ

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 54 προσλήψεις στην υπηρεσία ασύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης