Στα... χαρτιά φαίνεται ότι είναι το lockdown καθώς από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας θυμίζει εποχή προ καραντίνας. Συγκεκριμένα παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στον Κηφισό, όπου η κάθοδος έχει «παραλύσει» από την Κηφισιά μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια - μάλιστα πριν την έξοδο της Ποσειδώνος έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα - και από τη Δυρραχίου έως τη Λιοσίων. Παράλληλα και στην άνοδο του Κηφισού τα οχήματα κινούνται με πολύ αργές ταχύτητες.
Επιπλέον κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας (Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, άνοδος Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής), στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας. Παράλληλα έντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος σε άνοδο και κάθοδο από το ύψος του Μετροπόλιταν μέχρι και την Αγία Σκέπη. Επίσης προβλήματα εντοπίζονται στην κάθοδο της Αρδηττού, στη Φιλολάου καθώς και σε κάθετές της. Ακόμη παρατηρούνται προβλήματα στην κάθοδο της Κατεχάκη στο ύψος της Μεσογείων.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.