Νότια προάστια: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε καταστήματα

Νότια προάστια: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε καταστήματα

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις αλλοδαποί

5071688
Σπείρα που διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των νοτίων προαστίων, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις αλλοδαποί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, νωρίτερα τα μέλη της συμμορίας είχαν μεταβεί με φορτηγό σε ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αλιμο και αφού έσπασαν την τζαμαρία, εισέβαλαν σε αυτό και αφαίρεσαν βαρέλια με οινοπνευματώδη ποτά και φιάλες αζώτου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σιδερένιος λοστός, κόφτης, τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών από ανάλογα καταστήματα.

Στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επαγγελματικός εξοπλισμός που είχε αφαιρεθεί από καταστήματα, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Μόσιαλος: Οι αντιεμβολιαστές κατέρριψαν μόνοι τους το βασικό τους επιχείρημα - Σοκάρουν τα στοιχεία θανάτων από ιλαρά

Προβλήματα στο Facebook


Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Παρενόχληση και Κακοποίηση στον Αθλητισμό» διοργανώνει το ΑΠΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης