Εποχή προκλήσεων, εποχή λύσεων

Εποχή προκλήσεων, εποχή λύσεων

Σε δύσκολους καιρούς, κάθε μέλος της κοινωνίας οφείλει να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του σε αυτό που αποτελεί την προτεραιότητα όλων, την υγεία

nestle
Sponsored Content

Η πρώτη διαφήμιση της Nestlé στη χώρα μας εμφανίστηκε το 1899 στην εφημερίδα Ακρόπολις και αφορούσε στο «γαλακτούχον άλευρον Nestlé», που ήταν «πλήρης τροφή δια τα μικράς ηλικίας παιδία», ένα προϊόν που δημιούργησε αίσθηση και που μεγάλωσε πολλές γενιές από τότε.

Στην Ελλάδα, η ιστορία της ταυτίστηκε με αυτή των πιο αγαπημένων προϊόντων των ελληνικών νοικοκυριών. Το όνομά της συνδέθηκε με την ποιότητα και την καινοτομία, με μάρκες που βάλαμε πρώτα στο τραπέζι μας και έπειτα στην καρδιά μας.

Ο Nescafé  έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς μας μαζί με τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, το νερό Κορπή, τα μαγειρικά προϊόντα Maggi, και πολλά ακόμη.

Κλείσιμο
ECB2_tmp


Φροντίδα για τα παιδιά

Από τότε που ο Henri Nestlé δημιούργησε τη Farine Lactée, την πρώτη τροφή για βρέφη, η Nestlé δεν σταμάτησε να νοιάζεται για τα παιδιά. Και για του λόγου το αληθές, η Nestlé Ελλάς, κομμάτι της ελληνικής οικογένειας για πάνω από 120 χρόνια, προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestle Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Ταυτόχρονα, η Nestlé συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για την κάλυψη έκτακτων αναγκών έχει προβεί ήδη σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ τον περασμένο Απρίλιο.

42D6_tmp


Περιβάλλον, άνθρωπος, ανάπτυξη

Η Nestle Ελλάς δεν σταματά εδώ. Ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της εταιρείας, έχει θέσει ως προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διεύρυνση των δράσεών της προς την κατεύθυνση των βιώσιμων λύσεων με όραμα ένα μέλλον χωρίς απορρίμματα. Διαθέτει στην Ελλάδα 1 εργοστάσιο νερού και 1 εργοστάσιο καφέ, που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η εταιρεία έχει δεσμευθεί για πλήρως ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες έως το 2025 και για μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050, ενώ αναπτύσσει και υποστηρίζει προγράμματα για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας πλαστικής ρύπανσης.

Πάνω από όλα όμως, η Nestlé δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής με στόχο να ενισχύσει την ποιότητα ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης