Νέο «ραντεβού» στα διόδια Αφιδνών

Νέο «ραντεβού» στα διόδια Αφιδνών

Με συγκέντρωση στις 4 το απόγευμα στα διόδια των Αφιδνών αντιδρά το κίνημα "Δεν Πληρώνω", στην καθιέρωση ως παράβαση του ΚΟΚ της άρνησης πληρωμής διοδίων...

Νέο «ραντεβού» στα διόδια Αφιδνών

Με συγκέντρωση στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στα διόδια των Αφιδνών αντιδρά το κίνημα "Δεν Πληρώνω", στην καθιέρωση ως παράβαση του ΚΟΚ της άρνησης πληρωμής διοδίων.

Μέλη του κινήματος έκαναν επίσης γνωστό ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για αντισυνταγματικότητα της ρύθμισης.

Ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης επανέλαβε σε δηλώσεις του ότι θα υπάρξουν σημαντικές μειώσεις διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα των αυτοκινητόδρομων και γενικότερα μειώσεις των διοδίων. Επίσης, θα καθιερωθούν εκπτώσεις για όσους κάνουν πολύ συχνές διελεύσεις, ενώ θα υπάρξουν και "γενναίες διευκολύνσεις" για τις τοπικές κοινωνίες με τα ηλεκτρονικά διόδια. Όταν σύντομα συμβούν όλα αυτά, όλες οι αντιδράσεις θα είναι αδικαιολόγητες, πρόσθεσε ο υφυπουργός Υποδομών, διευκρινίζοντας ότι η μείωση των διοδίων θα επιβαρύνει και τις κοινοπραξίες αλλά και το Δημόσιο.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης