Συγκινητική έκκληση της μητέρας του νεκρού σκιέρ

Συγκινητική έκκληση της μητέρας του νεκρού σκιέρ

Δικαστικό αγώνα έχει ξεκινήσει για την αποκατάσταση της μνήμης του παιδιού της, η μητέρα του 23χρονου σκιέρ που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου πριν από λίγες ημέρες…

Συγκινητική έκκληση  της μητέρας του νεκρού σκιέρ
Δικαστικό αγώνα έχει ξεκινήσει για την αποκατάσταση της μνήμης του παιδιού της, η μητέρα του 23χρονου σκιέρ που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου πριν από λίγες ημέρες… Σε μια συγκινητική επιστολή της που έστειλε στον τοπικό Τύπο, καταγγέλλει μια σειρά από ελλείψεις και παραλείψεις στον τομέα ασφαλείας οι οποίες έγιναν αιτία να χαθεί ο γιος της.

       «Ακόμα και να μην ήταν έμπειρος σκιέρ (που έκανε δύο χρονια τουλάχιστον σκι) τον ενημέρωσε κάποιος υπάλληλος του χιονοδρομικού κέντρου Μετσόβου να μην πάει σε αυτήν την πίστα; Υπήρχε κάποιος υπεύθυνος; Υπήρχε γιατρός του χιονοδρομικού; Σωστός ιατρικός εξοπλισμός; Αν είχε χτυπήσει στο κεφάλι και δεν ήταν μοιραίο, τι θα έκαναν που θα έπρεπε να είναι ειδική η μεταφορά του; (αλλά τον μετέφεραν σε ένα τσίγκινο φορείο του ‘50)! Υπήρχε δίχτυ στα επικίνδυνα σημεία, ή τα θεωρούν ακίνδυνα; (γιατί αν ήταν ακίνδυνα τότε δεν θα κάναμε αυτήν την κουβέντα, και θα ζούσε το παιδί μου), αλλά εκ των υστέρων έμαθα πως τα έβαλαν. Οργανώθηκαν φυσικά για τους βαλκανικούς που είχαν το επόμενο Σαββατοκύριακο!».

Κλείσιμο
        Η τραγική μητέρα καταγγέλλει  ακόμη ότι δεν δόθηκε κράνος  ασφαλείας στο παιδί της, ενώ και τα χιονοπέδιλά του δεν βρέθηκαν, παρ’ ότι αποτελούσαν στοιχεία για την έρευνα της Αστυνομίας. Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, ενημερώθηκε για τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου γιου της από ένα… παιδί 14 ετών και όχι από τον υπεύθυνο του κέντρου! Και προσθέτει, ζητώντας φωτογραφίες και στοιχεία για το χιονοδρομικό κέντρο από όποιον έχει στην διάθεσή του:

       «Εγώ το παιδί μου το έχασα και κινήθηκα δικάστηκα γι’ αυτό. Αν και κάποιοι θα πουν ότι πάω για την αποζημίωση, ποσώς με ενδιαφέρει. Κάθε γονιός ξέρει, πως όλα τα εκατομμύρια του κόσμου δεν αξίζουν όσο το παιδί του. Το κάνω γιατί θέλω το χαμόγελο του δικού μου παιδιού, όπως έφυγε και δεν γύρισε, να μείνει στα χείλη των δικών σας παιδιών γυρνώντας πίσω στην μανούλα τους μετά από μια ασφαλή διασκέδαση στο χιόνι». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης