Τρεις οι δράστες του μακελειού στο Ρέθυμνο

Τρεις οι δράστες του μακελειού στο Ρέθυμνο

Τρεις  και όχι ένας, όπως αρχικά πίστευαν  οι αστυνομικοί, είναι οι δράστες  του μακελειού που έγινε κατά τη διάρκεια σχολικής χοροεσπερίδας στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών Ρεθύμνου

 Τρεις οι δράστες του μακελειού στο Ρέθυμνο
Τρεις  και όχι ένας, όπως αρχικά πίστευαν  οι αστυνομικοί, είναι οι δράστες  του μακελειού που έγινε κατά τη διάρκεια σχολικής χοροεσπερίδας στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών Ρεθύμνου και λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή σε δύο μαθητές Λυκείου. Ένας από τους δράστες έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Η έρευνα  που ξεκίνησε αμέσως μετά την  αιματηρή συμπλοκή το περασμένο  Σάββατο, απέδειξε ότι συμμετείχαν σ’ αυτή δύο 25χρονοι και ένας 23χρονος, ο οποίος μάλιστα έριχνε πυροβολισμούς στον αέρα από το παράθυρο του καταστήματος πριν γίνει η συμπλοκή. Λίγο αργότερα, ο ένας 25χρονος διαπληκτίστηκε για ασήμαντο λόγο με τον 31χρονο πρόεδρο του 15μελους συμβουλίου και στη συνέχεια του επιτέθηκε μαζί με τους δύο φίλους του και τον χτύπησαν με τα χέρια.

Αμέσως  μετά, ο 25χρονος πυροβόλησε δύο φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 31χρονο στη ζυγωματική χώρα, ενώ από τις σφαίρες του τραυματίσθηκε ο δεύτερος 25χρονος φίλος του στο δεξί χέρι! Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκαν ένα πλήρες και εννέα αβολίδωτα φυσίγγια των 9 mm και επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης