Βιαστής παρέσυρε τα θύματά του με αγγελίες για εργασία!

Βιαστής παρέσυρε τα θύματά του με αγγελίες για εργασία!

Κυριολεκτικά  «στο στόμα του λύκου» βρέθηκε  μια 22χρονη κοπέλα που αναζητούσε δουλειά, όταν απάντησε σε μια αγγελία για προσφορά εργασίας στην Καβάλα!

Βιαστής παρέσυρε τα θύματά του με αγγελίες για εργασία!
Κυριολεκτικά  «στο στόμα του λύκου» βρέθηκε  μια 22χρονη κοπέλα που αναζητούσε δουλειά, όταν απάντησε σε μια αγγελία για προσφορά εργασίας στην Καβάλα! Ο δήθεν «εργοδότης» αποδείχθηκε διεστραμμένος που έβαζε αγγελίες για να προσελκύσει νεαρές κοπέλες και να τις βιάσει!

Μην  μπορώντας να φανταστεί τι  την περίμενε, η 22χρονη επισκέφθηκε  τον άνθρωπο που πίστευε ότι  θα της προσέφερε δουλειά. Όμως, μόλις συζήτησε για λίγο μαζί του, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ξεκίνησε να φύγει. Όμως, ο 59χρονος «επιχειρηματίας» την ακολούθησε, την υποχρέωσε να μπει στο αυτοκίνητό του κλειδώνοντας τις πόρτες και ξεκίνησε!

Σε μικρή  απόσταση προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά η κοπέλα αντιστάθηκε με σθένος κι έτσι υποχρεώθηκε να σταματήσει και να την αφήσει να φύγει. Φυσικά, η 22χρονη πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια Καβάλας, όπου αναγνωρίστηκε από το παρ’ ολίγον θύμα του και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

   
 *** Στο Ηράκλειο Κρήτης, ένας 64χρονος επιδειξίας προκάλεσε αναστάτωση στους γονείς ανήλικων παιδιών που περνούσαν δίπλα από το φορτηγό του, όταν άρχισε να... αυνανίζεται σε κοινή θέα! Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 64χρονο ο οποίος θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου με την κατηγορίας της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης