Η Minnie βρήκε κοκαΐνη και κάνναβη σε Ι.Χ. και κτήμα στην Πιερία

Η Minnie βρήκε κοκαΐνη και κάνναβη σε Ι.Χ. και κτήμα στην Πιερία

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης

Pieria-Minnie-narkwtika2
Η αλάνθαστη όσφρηση της σκυλίτσας Minnie της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στον εντοπισμό απαγορευμένων ουσιών, έβαλε τέλος στην παράνομη δραστηριότητα ενός Έλληνα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.

Ο δράστης συνελήφθη αρχικά το μεσημέρι της Δευτέρας από τους αστυνομικούς έχοντας στην κατοχή του ένα «φιξάκι» κοκαΐνης και ουσία για την πρόσμιξή της. Ωστόσο, η ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε πάνω του ήταν ενδεικτική ότι έκανε διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν και 285 ευρώ. Έπειτα, ανέλαβε το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο της Δίωξης να ξετρυπώσει την παράνομη πραμάτεια του και ερεύνησε πρώτα ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, όπου ανακάλυψε κρυμμένη κάτω από το κάθισμα του οδηγού μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 84 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, η Minnie «μύρισε» το σπίτι του και βρήκε άλλη μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και επιπλέον ουσία για την πρόσμιξη της κοκαΐνης, αλλά έκανε έρευνα και στο αγρόκτημά του όπου ξετρύπωσε τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 110,6 γραμμαρίων, καθώς και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 70 εκατοστών και εξοπλισμό για τη νόθευση και την συσκευασία της κοκαΐνης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Pieria-Minnie-narkwtika
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο σοκ αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ: Συλλαμβάνουν γυμνό μαύρο, του βάζουν σακούλα στο κεφάλι και καταλήγει νεκρός

ΗΠΑ: Το CDC ενημέρωσε για πιθανή διανομή εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού στις αρχές Νοεμβρίου

Nicole Scherzinger: «Pussycat Doll» με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης