Μύκονος: Σφραγίστηκε το Coya για αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί
Στα 4.500 ευρώ φτάνει το ύψος της φοροδιαφυγής μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ στο ρεστοράν που αφίχθη φέτος το καλοκαίρι στην Μύκονο
Τον περασμένο Ιούνιο ο Oliver Flamant CEO του COYA Globalανέφερε μεταξύ άλλων για το opening του διάσημου Περουβιανού ρεστοράν στην Μύκονο: «Το να φέρουμε το COYA στην Ελλάδα, έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, είναι κάτι που ανέκαθεν μας συνάρπαζε. Το COYA Mykonos θα δώσει ώθηση και ενέργεια και θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε ολόκληρη την οικογένεια του COYA, ενώ αποτελεί και ένα προσεκτικό βήμα στο σχέδιο εξάπλωσης του Ομίλου».
Δύο μήνες μετά το Coya της Μυκόνου που στεγάζεται στην παλιά ταβέρνα του Φιλιππή στα Ματογιάννια έδωσε μια άλλου είδους «ώθηση» στο κλιμάκιο των ελεγκτών της ΑΑΔΕπου πέρασε την είσοδο του καταστήματος χθες το βράδυ.
Μετά από έλεγχο οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις συνολικού ύψους 4.500 ευρώ και σήμερα προχώρησαν σε σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες, δηλαδή μέχρι και την Κυριακή.
Το προβλεπόμενο πρόστιμο δεν έχει ακόμη καθοριστεί αφού το κλιμάκιο των ελεγκτών μετά την συγκεκριμένη παράβαση ζήτησε να ελέγξει σε βάθος τα λογιστικά βιβλία της επιχείρησης τις επόμενες ημέρες. Ειδήσεις σήμερα:
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.