Λαμία: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού 13χρονης ο 45χρονος θείος της

Λαμία: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού 13χρονης ο 45χρονος θείος της

Ο 45χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

theios_lamia
Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λαμίας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Πέμπτης ο 45χρονος άνδρας Ρουμανικής υπηκοότητας ο οποίος κατηγορείται από την 13χρονη ανηψιά της πρώην γυναίκας του ότι την βίασε.

Φορώντας κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου χωρίς να πει κουβέντα και εξασφάλισε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταγγείλει η 13χρονη κοπέλα, ο 45χρονος άνδρας πρότεινε στο κορίτσι να πάνε βόλτα με το φορτηγό του. Εκείνη δέχθηκε και ο 45χρονος την πήγε σε ερημική τοποθεσία, ακινητοποίησε το φορτηγό και, όπως κατεθέσε η 13χρονη, την βίασε.

Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού ο 45χρονος θείος


Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα της ο οποίος άμεσα την πήρε και την οδήγησε στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει και να καταγγείλει τι συνέβη και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές οι οποίες διερευνούν σε βάθος το περιστατικό.

LamiaReport.gr: Ο Ρουμάνος που φέρεται να ασέλγησε στην ανήλικη στα δικαστήρια


Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η 13χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπήρξε ρήξη παρθενικού υμένα, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις που παραπέμπουν σε ασέλγεια οι οποίες θα εξεταστούν ένδελεχώς.

Κλείσιμο
Πηγή: Lamiareport, Lamianow
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης