Ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών μεταφέρθηκε από τους γονείς του αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Λαμίας, υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε από τον45χρονο πρώην άνδρα της θείας της.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 45χρονο ρουμανικής υπηκοότητας άνδρα, ο οποίος και αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9:00, δέχτηκε την πρόταση από τον 45χρονο άνδρα για να πάνε μια βόλτα με το φορτηγό του. Αυτός σταμάτησε σε κάποιο απόμερο μέρος στη Λαμία και, σύμφωνα με τη 13χρονη, τη βίασε.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής, που νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας, προκειμένου να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της για σεξουαλική κακοποίηση από τον θείο της.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.