Λαμία: Έκρυβε σε αγροτική περιοχή την κοκαΐνη που διακινούσε

Λαμία: Έκρυβε σε αγροτική περιοχή την κοκαΐνη που διακινούσε

Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Lamia-kokaini
Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε κοκαΐνη.

Πράγματι, τόσο πάνω στον ίδιο, στο όχημα και στην κατοικία του, όσο και σε μια αγροτική περιοχή, κατέσχεσαν συνολικά 19 «φιξάκια» που περιείχαν κοκαΐνη βάρους δέκα γραμμαρίων και δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και 160 ευρώ και πέντε κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στα Ιωάννινα

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας στα Ιωάννινα το απόγευμα της Τρίτης και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του και στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 5,1 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,2 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό χάπι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Mόνο με μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! - Έρχονται υψηλά πρόστιμα

Καιρός για παραλία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Ποια ημέρα θα δούμε 33άρια - Αναλυτικοί χάρτες

Επεισόδια στο Κολωνάκι: Δείτε βίντεο από την ώρα της επίθεσης σε καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης