Επιδρομή χούλιγκαν με οπλοστάσιο σε μαγαζί στα Ιωάννινα

Επιδρομή χούλιγκαν με οπλοστάσιο σε μαγαζί στα Ιωάννινα

Οι επτά χούλιγκαν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων 

Iwannina-hooligans
Οπαδικά κίνητρα είχε η βάναυση επίθεση που υπέστη ένας 38χρονος το βράδυ της Τρίτης μέσα στο οπωροπαντοπωλείο που διατηρεί στα Ιωάννινα, από μια ομάδα δέκα εξαγριωμένων χούλιγκαν οι οποίοι τον τραυμάτισαν χτυπώντας τον με καδρόνια και πέτρες, ενώ πέταξαν αναμμένα καπνογόνα στο εσωτερικό του καταστήματος!

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, καθώς οι περίοικοι ενημέρωσαν για πυρκαγιά λόγω των καπνών που «έπνιξαν» το κατάστημα, ενώ ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου κατέθεσε μεταξύ άλλων στους άνδρες της Αστυνομίας ότι ένας από τους εισβολείς είχε αρπάξει ένα σακίδιο πλάτης με προσωπικά του έγγραφα.

Οι έρευνες απέφεραν άμεσα καρπούς και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία επτά νεαρών ηλικίας 22 ως 25 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη. Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν στο σπίτι ενός 23χρονου το κλεμμένο σακίδιο, αλλά και πέντε φωτοβολίδες, τρία καπνογόνα, δυο πυρσοί και ένα βεγγαλικό χειρός, μια σιδερογροθιά, τρεις σουγιάδες, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα πολυεργαλείο και μια κουκούλα τύπου full-face!

Οι επτά χούλιγκαν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για ληστεία, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού και της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας κατά περίπτωση. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση όλων όσοι συμμετείχαν στην επίθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλισβερίσι με κοκαΐνη και κάνναβη στο Ηράκλειο

«Θα ήθελα θανατική ποινή για τους δολοφόνους της κόρης μου» λέει στο protothema.gr ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Δύο ακόμα μετανάστες που έφτασαν στη Λέσβο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης