Η ώρα ήταν δεκαπέντε λεπτά μετά τις εννέα όταν ομάδα από αντιεξουσιαστές, αφού είχε συγκρουστεί με την αστυνομία έξω από την αμερικανική πρεσβεία και προχωρώντας προς το Σύνταγμα, ανέβηκε προς την πλατεία Κολωνακίου.
Εκείνη την ώρα τα καταστήματα που βρίσκονται στην πλατεία Κολωνακίου ήταν γεμάτα από κόσμο. Όπως φαίνεται στα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα καμερών, που δημοσιεύει το protothema.gr, οι θαμώνες των καταστημάτων, όταν αντιλαμβάνονται ότι ομάδα αντιεξουσιαστών ανεβαίνει προς την πλατεία, προσπαθούν να φυγαδευτούν, κρατώντας παράλληλα τη μύτη τους, καθώς είχαν πέσει δακρυγόνα.
Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο Κολωνάκι, ενώ άγνωστοι πέταξαν πέτρες εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού.
Κλείσιμο
Στο Κολωνάκι, μάλιστα, οι αστυνομικοί κυνήγησαν τους νεαρούς ακόμα και στην Τσακάλωφ.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.