Καλογρίδη–Λυκουρέζος: Ο έρωτας τούς απογειώνει!

Καλογρίδη–Λυκουρέζος: Ο έρωτας τούς απογειώνει!

Ο 84χρονος ποινικολόγος δεν σταματά να κάνει εκπλήξεις στην αγαπημένη του

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kalogridi
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δηλώνει σε δικούς του ανθρώπους ερωτευμένος με τη sui generis Νατάσα Καλογρίδη και παρά τις όποιες αντιξοότητες που προέκυψαν από τον τυφώνα της δημοσιότητας που γνώρισε η σχέση τους οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και να περνούν όμορφες στιγμές.

Μάλιστα, ο 84χρονος ποινικολόγος δεν σταματά να κάνει εκπλήξεις στην αγαπημένη του ξαφνιάζοντάς την πάντα ευχάριστα. Ετσι, την εβδομάδα που πέρασε πήγε στο ελικοδρόμιο Κορωπίου προκειμένου να υποδεχτεί την ηθοποιό και πολύ σύντομα και YouTuber, που επέστρεφε με ελικόπτερο καθώς συμμετείχε στα γυρίσματα τρέιλερ του «Celebrity Travel» του Νίκου Κοκλώνη. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που τελείωσε νωρίτερα εκείνη την ημέρα από τα δικαστήρια, της έστειλε μήνυμα ότι την περιμένει ήδη εκεί και στη συνέχεια συνόδευσε την ίδια και τον καλό τους φίλο για φαγητό.

likourezos

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε το ρεπορτάζ στο Gala που κυκλοφορεί στα περίπτερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ