Μαύρος στο Star: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή να απέχουν οι ψηφοφόροι από τα exit polls

Μαύρος στο Star: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή να απέχουν οι ψηφοφόροι από τα exit polls

Ο επικεφαλής της MRB Δημήτρης Μαύρος κατήγγειλε ότι η Κουμουνδούρου είχε δώσει εντολή αποχής  από τα exit polls στον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων – Στόχος να δημιουργήσει εντυπώσεις ενόψει της διαφαινόμενης ήττας

exit_poll_kalpi
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι καταγγελίες του επικεφαλής της MRB, Δημήτρη Μαύρου στο Star περί οδηγίας της Κουμουνδούρου να μην ψηφίσει ο κεντρικός πυρήνας του κόμματος στα exit polls. Να απέχουν δηλαδή, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ από τις κάλπες των exit polls έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, η κυβέρνηση επιχειρεί συντονισμένα να αποδομήσει τις δημοσκοπήσεις, ειδικά τώρα που δεν την ευνοούν. Εκμεταλλευόμενη την κλονισμένη εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης στην αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, αποπροσανατολίζει τα αποτελέσματα, έτσι ώστε να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Να εμφανιστεί αρχικά μεγαλύτερη η διαφορά υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έτσι ώστε αργότερα να καταγγείλει τις «στημένες δημοσκοπήσεις» και να μετατρέψει την καθαρή ήττα της σε «στρατηγική νίκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης