Γιατί αυτός ο εργοδότης επιλέγεται ξανά και ξανά

ΑΖ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η μεγαλύτερη ζυθοποιία της χώρας, έχει βραβευθεί επανειλημμένως ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα

Η μεγαλύτερη ζυθοποιία της χώρας διαθέτει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που της επιτρέπουν να θεωρείται ένας πολύ ελκυστικός επαγγελματικός προορισμός. Καθόλου τυχαία άλλωστε, έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον.

Με στόχο να δημιουργεί ένα περιβάλλον συνεχούς επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης για τους εργαζόμενους, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει καταφέρει να κατατάσσεται πολύ ψηλά στις επιλογές των υποψηφίων εργαζομένων, όχι μόνο ως περιβάλλον εργασίας, αλλά και ως προοπτική ζωής και σταδιοδρομίας.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Αλέξανδρου Δανιηλίδη, ο οποίος ξεκίνησε να εργάζεται στην ΑΖ στα 25 του και κατέληξε στο τιμόνι της εταιρείας, 24 χρόνια μετά.

Για πάνω από 50 χρόνια, η πολιτική της εταιρείας εστιάζει στις ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης σε όσους το επιθυμούν, το προσπαθούν και το αξίζουν, ώστε να απολαμβάνουν επιτυχίες και να κατακτούν υψηλές θέσεις, ανεξάρτητα από το φύλο ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση.

Άλλωστε ήταν από τις πρώτες εταιρείες που προώθησε γυναίκες εργαζόμενες σε θέσεις και τομείς που μέχρι τότε ήταν κατά βάση ανδροκρατούμενοι. Επιδίωξή της είναι ένα εργασιακό περιβάλλον που θα βοηθάει τους εργαζόμενους να αποδίδουν τα μέγιστα και να την επιλέγουν ξανά και ξανά. Ένα περιβάλλον αξιοκρατικό, ποιοτικό και ασφαλές. Και αυτό γιατί αντιλαμβάνεται ότι οι εργαζόμενοι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μίας επιχείρησης, η έμπνευση για δημιουργικότητα και το έναυσμα για περαιτέρω ανάπτυξη.

Με οδηγό, λοιπόν, το τρίπτυχο «Επενδύουμε στην αξία των ανθρώπων μας- Εμπνέουμε αξία στους ανθρώπους μας- Μοιραζόμαστε τις αξίες με τους ανθρώπους μας», η μεγαλύτερη ζυθοποιία της χώρας επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων της και στη μετάδοση των αξιών που την κατέστησαν εταιρεία πρότυπο.

Την ίδια ώρα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα επιχείρησης που παρέμεινε δυνατή στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, λειτουργώντας την ίδια στιγμή ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους επαγγελματικούς προορισμούς και για τους νέους του Brain Drain που θέλουν να επιστρέψουν, να σταδιοδρομήσουν και να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για τη χώρα και την κοινωνία. Η εταιρεία, μάλιστα, συμμετέχει στην πρωτοβουλία BRAIN REGAIΝ που στόχο έχει τον επαγγελµατικό επαναπατρισµό Ελλήνων του εξωτερικού. Υψηλόβαθμα στελέχη της, υποστηρίζουν την πρωτοβουλία παρέχοντας υπηρεσίες mentoring σε στελέχη που εργάζονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στη χώρα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιατί;

Γιατί στις περισσότερες επικρατούν οι κουμπάροι και οι κλίκες.

Ετσι

Μην ανυσηχείς και εκεί έτσι είναι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης