Χρηματιστήριο: Νέα άνοδος 1,24% με αύξηση του τζίρου στα 78 εκατ. ευρώ

xrimatistirio_anodos1

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 872,58 μονάδες έχοντας θετικές τόσο τις τράπεζες, όσο και επιλεγμένα blue chips

Διαφοροποιήθηκε η Αθήνα και για δεύτερη ημέρα το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε ένα mini- ράλι, πριν ακόμα αποφασίσει η FED για τα επιτόκια στην Αμερική.

Η οδός Αθηνών έκλεισε με άνοδο 1,24% στις 872,58 μονάδες έχοντας θετικές τόσο τις τράπεζες, όσο και επιλεγμένα blue chips.

Θετικό στοιχείο επίσης ήταν η αύξηση του τζίρου στα 78 εκατ. ευρώ με πακέτα 6,5 εκατ. ευρώ σε ΟΤΕ, Εθνική και Mπέλα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι, σταδιακά αυξάνεται κατά το το ενδιαφέρον από τους ξένους επενδυτές . Δεν είναι βεβαίως αυτό που θα ήθελαν όσοι έχουν αγοράσει μετοχές στην Ελλάδα - καθώς οι ξένες αγορές βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ.

Ράλι 5,19% για την ΔΕΗ στα 2,92 ευρώ. Κέρδη 2,57% για την Alpha bank στα 1,719 ευρώ. Με άνοδο 1,5% η Εθνική στα 2,632 ευρώ.

Με πτώση 0,72% η Eurobank στα 0,824 ευρώ. Με άνοδο πάνω από 1,91% στα 8,01 ευρώ, 1,49% κέρδη η Motor Oil στα 21,.84, 1,47% άνοδο στα 17,22 ευρώ.

Ράλυ 3,31% για την Αεροπορία Αιγαίου στα 8,12 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 78,4 εκατ,. ευρώ, εκ των οποίων τα 6,5 εκατ. ευρώ ήταν προσυμφωνημένα πακέτα συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

omologa

Το ελληνικό δημόσιο χρέος σήμερα είναι αντικείμενο μίας αυξημένης ζήτησης, διότι οι επενδυτές αναζητούν σταθερά χρηματοοικονομικά προϊόντα και περιουσιακά στοιχεία, επισημαίνει το οικονομικό site

eam_Viewer

Η Τeam Viewer έχει ήδη επιλέξει τον χώρο που θα εγκατασταθεί, κάνει τις απαραίτητες εργασίες και αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα τον Νοέμβριο - Ήδη «τρέχουν» αγγελίες για πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού

europi

«Κλειδί» για το τελικό «ΟΚ» η βιωσιμότητα του υπερπλεονάσματος - Στοιχεία 9μήνου ανακοινώνει το ΓΛΚ - Δυσοίωνες προβλέψεις διεθνών οργανισμών για Ευρωζώνη και Ελλάδα – Στις ΗΠΑ αύριο ο Χρ. Σταϊκούρας

suntakseis_ar

Κομβικό σημείο ο προσδιορισμός του χρονικού διαστήματος για το οποίο δικαιούνται οι συνταξιούχοι επιστροφή των αναδρομικών - Προσεκτικές αλλαγές που θα αφήνουν δημοσιονομικά ουδέτερο «αποτύπωμα» ζητούν οι θεσμοί

4