Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρή πτώση 0,32%

HELEX-A-4726

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 867,81 μονάδες - Σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη ήταν 1,10%

Τα κέρδη εξανεμίστηκαν σήμερα στην Αθήνα, αλλά η αγορά εμφάνισε διατήρησε σταθερότητα, ακόμη και μετά τον ανησυχητικό σεισμό.
Στο κλείσιμο της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 867,81 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,32%, ενω σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη ήταν 1,10%.

Εν όψει μιας σειράς αναβαθμίσεων στις ελληνικές τράπεζες , και των προγραμματικών δηλώσεων οι τράπεζες προηγήθηκαν στα κέρδη, ενω το ενδιαφέρον του P. Watsa για την Εθνική Ασφαλιστική αναθερμαίνει το γενικότερο ενδιαφέρον. Βεβαίως, η Ελλάδα χρειάζεται τους νέους Prem Watsa οι οποίοι θα πάρουν την σκυτάλη απο τους προηγούμενους επενδυτές και θα επενδύσουν σε ελληνικά περιουσιακά στοιχεία.

Κέρδη 3,04% για τον ΟΛΠ στα 23,70 ευρώ. Άνοδος 0,86% για τον ΟΠΑΠ στα 9,93 ευρώ. Με πτώση 0,72% ο ΟΤΕ στα 12,40 ευρώ. Κέρδη 1,30% για την Alpha bank στα 1,64 ευρώ.

Αμετάβλητη η Εθνική Τράπεζα στα 2,36 ευρώ. Άνοδος 0,95% για την Eurobank στα 0,85 ευρώ. Αμετάβλητη η Τράπεζα Πειραιώσ στα 2,80 ευρώ. Με πτώση πάνω απο 2% η βιοχάλκο και Motor Oil στα 22,30 ευρώ και 4,165 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 69,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 10 εκατ. ευρώ αφορούσαν τις τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

FOROI_AUTO

Ακόμα μία επιβεβαίωση για το newsauto.gr! Το ρεπορτάζ μας απο τις 8 Αυγούστου, που ανέφερε ότι η Κυβέρνηση προτίθεται σε κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης -και κατα προέκταση του... ηλιθίου φόρου πολυτελούς διαβίωσης στα +2.0lt αυτοκινήτων- επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά δια στόματος του Κυβερνητικού εκπροσώπου...

gerapetritis

Τα τρία σημεία κλειδιά του κυβερνητικού σχεδίου περιλαμβάνουν την απελευθέρωση του επενδυτικού δυναμικού, τη συγκράτηση και τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης μέσω της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής

1
120-doseis

Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για τη ρύθμιση των οφειλών με βάση τη ρύθμιση - Αυξημένο ενδιαφέρον μετά τις βελτιώσεις που έγιναν στα τέλη του Ιουλίου - Οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή στη ρύθμιση

8
Tesla-Model3-boi-1000

Η παραπάνω διαπίστωση δημοσιεύθηκε από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας η οποία αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι διπλάσια αν ο υποψήφιος αγοραστής προέρχεται από το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.